בלוג

מאחורי המעשנה – איך נולד ריח שאי אפשר לעמוד בפניו
יש ריח כזה שאי אפשר להתעלם ממנו. ריח של גחלים, של בשר איכותי שמתקרמל לאיטו, של מעשנת בשרים שעובדת בקצב
19 באוקטובר 2025 אין תגובות
יש ריח כזה שאי אפשר להתעלם ממנו. ריח של גחלים, של בשר איכותי שמתקרמל לאיטו, של מעשנת בשרים שעובדת בקצב
התקשרו אלינו, שלחו הודעה או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
כשאהבה לאוכל טוב פוגשת מקצועיות של 20 שנה, נוצר קסם של ממש במטבח.
השף גבריאל מילמן והצוות המיומן שלו מביאים אליכם את הטעמים שתמיד אהבתם, עם טוויסט מיוחד שהופך כל ביס לחוויה.